Titica Tofte

 

 Frisør

Født: 12. juli 1974

 

 

Uddannelse:

2012: Hair Extension
2012: Negle tekniker
2012: Make-up artist
1997: Frisør

Beskrivelse:

Jeg er uddannet frisør og bestod min svendeprøve  1996. Herefter fik jeg ansættelse hos frisør Mono på Christianshavn. Min chef hos Mono var fantastisk dygtig farveteknisk, og jeg lærte derfor specielle tekniker til farve, som ikke var pensum på frisøruddannelsen. Denne læring har jeg videreudviklet, og jeg er i dag kendt for mine helt specielle kompetencer indenfor farveteknik.

Jeg har rigtig mange kunder, som er kommet til mig i forbindelse med, at de har fået ødelagt deres hår, enten ved hjemmefarvning eller ved fejlbehandling i andre saloner. Jeg er af den opfattelse, at med den rigtige farvetekniske behandling, kan alt farve lade sig gøre. De kunder jeg har hjulpet, er blevet hos mig og mange kunder farver jeg stadig hår på 15. år.

Klippeteknisk henter jeg et par gange om året inspiration i London og Berlin og jeg sørger altid for at være helt opdateret i forhold til, hvad der er tidens trend.

Jeg vil være at finde i salonen 3 dage om ugen, da jeg arbejder som farve teknikker for Trinity haircare, Hvor jeg vejleder og underviser.