Personale

 

 Frisør:

 

 

 

Titica

Født: 12. juli 1974

 

 

Uddannelse:

2012: Hair Extension
2012: Negle tekniker
2012: Make-up artist
1997: Frisør

 
Beskrivelse:

Jeg er uddannet frisør og bestod min svendeprøve  1996. Herefter fik jeg ansættelse hos frisør Mono på Christianshavn. Min chef hos Mono var fantastisk dygtig farveteknisk, og jeg lærte derfor specielle tekniker til farve, som ikke var pensum på frisøruddannelsen. Denne læring har jeg videreudviklet, og jeg er i dag kendt for mine helt specielle kompetencer indenfor farveteknik.

Jeg har rigtig mange kunder, som er kommet til mig i forbindelse med, at de har fået ødelagt deres hår, enten ved hjemmefarvning eller ved fejlbehandling i andre saloner. Jeg er af den opfattelse, at med den rigtige farvetekniske behandling, kan alt farve lade sig gøre. De kunder jeg har hjulpet, er blevet hos mig og mange kunder farver jeg stadig hår på 15. år.

Klippeteknisk henter jeg et par gange om året inspiration i London og Berlin og jeg sørger altid for at være helt opdateret i forhold til, hvad der er tidens trend.

 Beauty:

Modesta

Er 29 år og fra Litauen ,hun  har boet i Danmark i 4 år.

Modesta er uddannet i Litauen inden for skønhedspleje hvor der ligges stor vægt på denne niche.

Du vil med det samme fornemme en professionalisme, idet øjeblik du ligger på briksen. Du vil blive mødt af en smilende og service mindet pige, som forstår dansk og snakker en del dansk – dog er hun flydende engelsk talende.

Hun vil vøre at finde Mandag – onsdag  10 – 17 & hver anden lørdag.

Behandlinger:

Single Eye lashes

Voksbehandlinger

Henna spa