Karishma som app på iPhone.

iPhone-5S-white

Så er det mugligt for dig at få karishma.dk som en app på din iPhone eller smartphone.

Der er to versioner, med to logoer. Det ene er karishma.dk – hjemmesiden her, hvor du kan følge med i nyheder og se vores priser hvis du er i tvivl. Den anden side er selve vores Online Booking – her kan du til en hver tid bestille tid, rykke rundt på den eller afbestille din tid. Nemt og hurtigt.

Jeg vil her beskrive hvordan du gør – for det er meget enkelt*:

Hvis du vil ligge karishma.dk ind, så trykker du på firkanten med en pil op af, som du finder i nederste bjælke af siden. Så vælger du ” Føj til hjemmeskærm”. Nu kommer der en side op, på øverste linie skriver du det du vil ha stående under vores flotte ikon, linie to er web adressen til siden – så den lader du bare være. Så trykker du “tilføj” og vores hjemmeside ligger sig på skrivebordet af din iPhone.

Hvis du vil have vore online booking ind, så skal du klikke på vores book online logo her under. Du bliver så viderestillet over til vores online booking system. Så trykker du på firkanten med en pil op af, som du finder i nederste bjælke af siden. Så vælger du ” Føj til hjemmeskærm”. Nu kommer der en side op, på øverste linie skriver du det du vil ha stående under vores flotte ikon, linie to er web adressen til siden – så den lader du bare være. Så trykker du “tilføj” og vores hjemmeside ligger sig på skrivebordet af din iPhone.

*Denne guide er lavet til bruger med iPhone iOS 7 eller højere.

Comments are closed.